Dr. Tudor Dabuleanu / Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu / Dr. Valentin Dabuleanu
Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto    Tel: 416 222-5055

HOME    FAPTU' DIVERS

Acupunctura si Clinica de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale - Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 
147 Finch Ave. W 
(West of Yonge)

DRIVER TRAINING SCHOOL
1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Londra - Internauţii pot de acum înainte să cumpere cu mai puţin de 10 dolari şi informaţii false - după modelul ştirilor false (fake news) care au făcut ravagii în politică -, pe care piraţii cibernetici le propun spre vânzare pentru a ataca domeniul comerţului online. Această metodă reprezintă pentru ei un mijloc de a obţine profituri, potrivit unui raport publicat joi, informează AFP.
Cercetătorii de la compania de securitate informatică Digital Shadows au descris apariţia unor servicii online care sunt concepute pentru a crea site-uri false, comentarii false şi conturi automatizate ('bots') pe reţelele de socializare pentru a promova sau a denigra anumite produse şi servicii comerciale.
Piraţii cibernetici 'clonează' un site de informaţii legitim - este suficient să schimbe o literă în adresa de internet a companiei media vizate -, apoi modifică o parte a conţinutului dintr-un articol real şi publică pe internet noua versiune în cadrul unei campanii de dezinformare.
Cercetătorii de la Digital Shadows au descoperit astfel peste 2.800 de site-uri de informaţii false.
'Ca în cazul tuturor acelor articole bune de presă, noul tip de conţinut este distribuit, primeşte 'Like'-uri, este transferat şi republicat pe alte platforme', precizează autorii raportului. 'Cu cât o informaţie falsă este difuzată pe plan mai larg, cu atât sunt mai mari şansele ca ea să fie captată de public şi să îşi atingă obiectivul: discreditarea adversarului, să semene discordie sau să aducă un beneficiu financiar'.
Utilizarea acestor instrumente pentru a perturba campaniile electorale, precum alegerile prezidenţiale americane din 2016, generează o îngrijorare tot mai mare, cu atât mai mult cu cât ele pot fi folosite şi pentru a genera sume mari de bani.
'Se trece acum din câmpul geopolitic la interese financiare, ceea ce afectează comerţul şi pe consumatori', a declarat Rick Holland, vicepreşedinte şi coordonator al departamentului de strategie din cadrul Digital Shadows.
După părerea lui, 'instrumente de pornire' pentru a prelua controlul asupra unor 'bots' sunt deja disponibile la preţul de şapte dolari pentru o anumită perioadă de testare.
Pot fi cumpărate, de asemenea, un comentariu, un vot sau creşterea unui produs în clasamentul celor mai mari vânzări pe Amazon. Un comentariu neverificat costă 5 dolari, în timp ce o campanie difuzată timp de o lună costă 500 de dolari.
Alte servicii laudă meritele anumitor monede virtuale cu scopul de a le spori artificial valoarea, o fraudă deja utilizată pe pieţele bursiere. Un mic număr de cumpărători lansează comenzi în acelaşi moment, fapt ce face în mod automat să crească valoarea unei devize şi să atragă investitori creduli, înainte de a-şi revinde dividendele, obţinând astfel plusvaloare.
Multe dintre aceste servicii online sunt vândute pe 'dark web', partea ascunsă a internetului unde se derulează tranzacţii ilegale şi unde identificarea cumpărătorilor este dificilă.
Însă altele sunt disponibile pe site-uri clasice, unde sunt prezentate ca instrumente comerciale, a precizat Rick Holland.AGERPRES/(AS - autor: Florin Bădescu, editor: Mariana Ionescu)