Dr. Tudor Dabuleanu / Dr. Emilia Nicola
Dr. Mary Dabuleanu / Dr. Valentin Dabuleanu
Adresa: 2 Finch Ave. W, Toronto    Tel: 416 222-5055

HOME    FAPTU' DIVERS

 

DRIVER TRAINING SCHOOL
1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Paris - Copiii mai mari ai regretatului rocker francez Johnny Hallyday, Laura Smet şi David Hallyday, au intentat o nouă acţiune în justiţie pentru a obţine un drept de control asupra albumului postum al tatălui lor, precum şi îngheţarea moştenirii acestuia, au informat avocaţii lor sâmbătă, conform AFP.
La două luni după moartea cântăreţului, cei doi copii biologici ai săi au lansat o primă acţiune în justiţie la începutul acestei săptămâni pentru a contesta testamentul american al tatălui lor prin care acesta şi-a lăsat averea exclusiv văduvei sale, Laeticia, o procedură ce ar urma să dureze câteva luni.
Acum, afirmând că a fost refuzată de văduva lui Johnny, Laura Smet a decis să sesizeze justiţia pentru ''a lua cunoştinţă de existenţa proiectului de album postum, pentru a-şi exercita prerogativele sale de moştenitor şi pentru a i se putea confirma respectarea integrităţii artistice a întregului conţinut al acestui album despre care presa a anunţat că ar fi fost terminat recent', a declarat unul dintre avocaţi copiilor mai mari ai cântăreţului, Emmanuel Ravanas.
Împreună cu fratele său, Laura Smet a depus o cerere de urgenţă la preşedintele Înaltei Curţi din Nanterre, la vest de Paris, ''pentru a i se permite să ia măsuri de protecţie şi, în special, să i se comunice în 48 de ore (existenţa) proiectului de album'.
Cei doi copii ai lui Johnny au solicitat, de asemenea, îngheţarea bunurilor imobiliare ale cântăreţului, respectiv mai multe vile de lux din Los Angeles, Saint Barthelemy şi Marnes-la-Coquette, în apropiere de Paris, şi punerea sub sechestru a drepturilor sale de autor. Audierea a fost fixată pentru joi 15 martie.
'Preocupată îndeosebi de apărarea operei tatălui său', Laura Smet susţine de această dată că Laeticia s-a opus cererii ei de comunicare amiabilă, ca parte a unor relaţii de familie normale, despre acest proiect de album finalizat, despre care ea nu ştia decât foarte puţin'.
Pe 4 octombrie, Johnny Hallyday i-a cântat cu mândrie fiicei sale Laura primele înregistrări brute ale câtorva cântece de pe album, potrivit avocaţilor.
Johnny Hallyday, care a murit pe 6 decembrie de cancer pulmonar, la 74 de ani, a lucrat o mare parte din anul 2017 la acest al 51-lea album de studio, neterminat, dar pentru care au fost înregistrate totuşi circa 12 melodii.
Hallyday a avut patru copii: David, cel mai mare dintre aceştia, a cărui mamă este cântăreaţa Sylvie Vartan, Laura Smet, născută în urma relaţiei cu actriţa Nathalie Baye, şi Jade şi Joy, adoptate împreună cu ultima sa soţie, Laetitia.AGERPRES/(AS - editor: Mariana Ionescu)