HOME   FAPTU' DIVERS

Dr. Christina Oprescu-Havriliuc & Assoc.
Stomatologie pentru intreaga familie; Servicii stomatomogice variate si de calitate; Program de lucru avantajos, inclusiv dupa amiaza si sambata; Timp minim de asteptare cu respectarea programarilor; Noii pacienti sunt bineveniti; Ambianta relaxanta
Acces facil
Adresa: 701 Sheppard Ave., Suite 205, Toronto
Tel: 416 225-8822

Dr. George Dumitru
Dr. George S. Dumitru
Tratamente dentare complexe
Adresa: 2061 Lawrence Ave. W, Toronto   
Tel: 416 249-7768

Londra - Bisericile cu turle vor fi folosite pentru a creşte conectivitatea īn bandă largă mobilă īn zonele rurale, a anunţat sāmbătă ministrul britanic al culturii, Matt Hancock, conform agenţiei Press Association.
Oficialul a declarat că acordul cu Biserica Angliei pentru a folosi clădirile medievale cu turle poate ajuta la furnizarea acestor servicii ale secolului XXI.
Departamentul pentru tehnologie digitală, cultură, mass-media şi sport a dat asigurări că orice infrastructură de telecomunicaţii nu are impact asupra caracterului şi semnificaţiei arhitecturale sau istorice a bisericilor.
Majoritatea bisericilor anglicane (65%) şi a parohiilor (66%) din Anglia se află īn zone rurale, adesea īn centrul comunităţilor şi astfel sunt bine plasate pentru a rezolva problemele legate de conectivitatea slabă.
Acestea vor fi utilizate alături de alte proprietăţi ale bisericii şi clădiri agricole pentru a găzdui infrastructura telecomunicaţiilor.
Īn virtutea acestui acord cu Biserica Angliei, ''chiar şi o clădire din secolul al XV-lea'' poate ajuta la adaptarea ţării la viitor, īmbunătăţind viaţa oamenilor prin creşterea conectivităţii īn unele dintre zonele cu cel mai dificil acces.
Īncurajarea bisericilor pentru a īmbunătăţi conectivitatea va contribui la rezolvarea a două dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă zonele rurale - izolarea şi dezvoltarea durabilă, a declarat episcopul de Chelmsford Stephen Cottrell.
Şi alţi clerici au salutat acordul, subliniind că utilizarea creativă a bisericilor, care formează o reţea cu adevărat naţională, pentru a crea noi forme de conectivitate sporeşte valoarea lor pentru comunităţile pe care le deservesc.
'Mobile UK salută acest anunţ făcut de Guvern şi Biserica Angliei, care subliniază beneficiile conectivităţii mobile pentru comunităţile locale'', potrivit directorului companiei, Hamish Macleod.AGERPRES/(AS - editor: Mariana Ionescu)