HOME    FAPTU' DIVERS 

Acupunctura Chinezeasca si Clinica de Plante Medicinale
147 Finch Ave. West (Finch and Yonge) Toronto 
  Tel: 416 733-7660  
Dr. Cao

 Suntem Specializati in:  - Dureri si arsuri  - Infertilitate  - Artrite si Tendonite  - Depresiune si Panica  - Boli de inima si infarcturi  - Dependenta de tigari si alcool  - Boli de piele  - Dereglari menstruale  - Alergii  - Insomnii  - Prostata  - Pierderea parului  - Pierdere in greutate  - Dureri de cap si migrene 
Sunati-ne pentru programare si intrebati de dr. Cao!
     
Spuneti ca ati aflat de la "Faptu' Divers"!

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862

Hanoi - Preşedintele american, Donald Trump, nu a māncat supă cu aripioare de rechin la Hanoi, contrar relatărilor apărute īn presa americană, a informat joi agenţia de stat din Vietnam, citată de DPA.
Un articol din Newsweek, citānd o fotografie distribuită pe Twitter īn care ar fi fost prezentat un meniu din 11 noiembrie, susţine că Trump ar fi servit supă de fructe de mare conţinānd aripioare de rechin la un banchet de stat, organizat la Hanoi sāmbătă.
Aripioarele de rechin, interzise la import īn SUA, sunt unul dintre ingredientele unei supe asiatice servite la ocazii speciale īn China, Vietnam şi īn alte zone din regiunea Asia-Pacific.
Potrivit activiştilor pentru mediu, consumul de supă este de vină pentru decimarea populaţiilor de rechini la nivel mondial, astfel că mai multe multe companii, printre care şi gigantul comerţului online Alibaba, refuză să vāndă aripioare de rechin invocānd motive de natură etică.
Cu toate acestea, site-ul de ştiri Vnexpress a relatat joi că o versiune īn limba vietnameză a meniului respectiv nu conţinea nicio menţiune a aripioarelor de rechin.
Şi īn timp ce Newsweek a declarat că supa conţinea şi o 'controversată' vezică de peşte, al cărui consum ameninţă populaţia acestor peşti īn Groful Mexic, meniul īn limbă vietnameză preciza că vezica respectivă era una de macrou.
Informaţiile oferite de Newsweek şi de Vnexpress despre meniu nu au putut fi verificate independent.AGERPRES/(AS - autor: Ana Bīgu, editor: Mariana Ionescu)