HOME   FAPTU' DIVERS 

D&G Europe Consulting
343 Preston Street
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Tel: (613) 230-7207

Email: info@mycanadaimmigrationcom

Web: www.mycanadaimmigration.com

ANUNT IMPORTANT:
Cu incepere de la 30 iunie 2011, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai ICCRC (Immigration Consultants of CanadaRegulatory Council).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in ICCRC, iar Dan Gheciu este acreditat si de autoritatile de Imigratie ale Quebecului

LA CRIZANTEMA DE AUR

CASA DE ODIHNA PENTRU BATRANI

MARIA MONICA
905 773-1469

Richmond Hill, Ontario

Conducerea PNL a decis, luni, iniţierea unui proiect de hotărāre privind demiterea lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, a declarat preşedintele PNL Ludovic Orban, afirmānd că există patru temeiuri solide privitoare la īncălcări ale Constituţiei de către Liviu Dragnea.
"Biroul executiv a adoptat un proiect de hotărāre de demitere a lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor care are la bază 4 imputări majore care i le formulăm domnului Dragnea, toate bazate pe nerespectarea Constituţiei. A fost validată, prin decizia Curţii Constituţionale, această procedură de demitere a preşedintelui unei Camere a Parlamentului de către majoritatea parlamentară prin intermediul unui proiect de hotărāre īn cazul īncălcării flagrante a Constituţiei. Astăzi am adoptat acest proiect de hotărāre, există patru temeiuri solide privitoare la īncălcări ale Constituţiei de către Liviu Dragnea", a afirmat Ludovic Orban, după şedinţa conducerii partidului.
El a enumerat cāteva īncălcări ale Constituţiei: refuzul convocării sesiunii extraordinare parlamentare, folosirea funcţiei de preşedinte fără să aibă acordul plenului Camerei Deputaţilor īn transmiterea de poziţii publice către parteneri strategici - scrisoarea semnată de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu către Departamentul de stat. Orban a susţinut că o īncălcare a Constituţiei de către Liviu Dragnea este şi folosirea funcţiei de preşedinte īn interes personal.
"Domnul Dragnea l-a delegat pe Florin Iordache īn funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor numai īn scopul ca Florin Iordache să iniţieze un demers īn interesul personal al lui Liviu Dragnea", a adăugat liderul liberal.
Orban a precizat că a mandatat grupul parlamentar liberal din Camera Deputaţilor să decidă momentul iniţierii acestui proiect de hotărāre.
"Am mandatat grupul parlamentar de la Camera Deputaţilor să hotărască momentul iniţierii acestui proiect de hotărāre, astfel īncāt să scoatem acest furuncul de pe faţa Romāniei (...), să dăm posibilitatea Parlamentului Romāniei de a īnlocui un om care ne face de rās şi de a numi un om care să nu ne pună īntr-o umbră negativă şi să nu afecteze imaginea Parlamentului", a adăugat Orban.
El a spus că au loc negocieri cu parlamentari pentru susţinerea acestui demers.
"Prima procedură este modificarea regulamentului, văzānd că bate pasul pe loc, am luat decizia de a iniţia depunerea unui proiect de hotărāre privind demiterea preşedintelui Camerei Deputaţilor.(...)Vom testa existenţa unei majorităţi lună de lună", a mai spus liderul PNL. AGERPRES/(AS - autor: Alina Novăceanu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ady Ivaşcu)