HOME   FAPTU' DIVERS 

D&G Europe Consulting
343 Preston Street
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Tel: (613) 230-7207

Email: info@mycanadaimmigrationcom

Web: www.mycanadaimmigration.com

ANUNT IMPORTANT:
Cu incepere de la 30 iunie 2011, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai ICCRC (Immigration Consultants of CanadaRegulatory Council).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in ICCRC, iar Dan Gheciu este acreditat si de autoritatile de Imigratie ale Quebecului

LA CRIZANTEMA DE AUR

CASA DE ODIHNA PENTRU BATRANI

MARIA MONICA
905 773-1469

Richmond Hill, Ontario

PNL și USR au depus vineri, la Parlament, moțiunea de cenzură īmpotriva Guvernului Tudose intitulată "PSDragnea, īn campanie mumă, la putere ciumă".
Moțiunea a fost semnată de 148 de parlamentari PNL, USR, PMP. Ea a menționat că moțiunea a fost semnată și de deputații neafiliați Sorin Cīmpeanu și Daniel Constantin.
"Această moțiune de cenzură vine īn sprijinul celor loviți și mințiți de guvernarea Dragnea — Tudose. Niciodată după anul 1989 o guvernare nu a ridicat īmpotriva ei atātea categorii de romāni, funcționari publici, angajați la stat, angajați īn sectorul privat, pensionari, oameni de afaceri, ONG-uri, societate civilă. Practic a fost un balon de săpun care s-a spart și victimele au fost toți cetățenii Romāniei. Un program de guvernare care promitea majorări salariale a adus din nefericire scăderi de salarii și īn cel mai fericit caz mici majorări. Au fost mințiți pensionarii prin amānarea legii pensiilor. Sprijinul pentru mediul de afaceri s-a transformat īn povară suplimentară pentru toți oamenii de afaceri cinstiți. Administrațiile publice au fost lovite pānă īn măduva oaselor de poverile pe care le-a introdus acest guvern și mai ales de lipsa banilor pentru investiții', a afirmat liderul deputaților liberali, Raluca Turcan.
Ea a subliniat că actuala guvernare a dus "la o scădere a nivelului de trai, o īmpovărare pentru mediul de afaceri, o decredibilizare a leului, o lipsă de predictibilitate, o creștere a costurilor creditelor și o īndepărtare a Romāniei de tot ceea ce īnseamnă țări occidentale democratice".
"Pentru toate aceste aspecte, această guvernare trebuie să plece. Lucrurile trebuie oprite atāt cāt mai avem timp pentru ca problemele cu care deja ne confruntăm să nu se cronicizeze, să nu se adāncească și să nu trebuiască să ajungem la măsuri drastice pentru a le corecta", a adăugat Turcan.
Deputatul a precizat că se adresează tuturor parlamentarilor, indiferent de culoarea politică, pentru a susține moțiunea de cenzură.
"Este o moțiune de cenzură īmpotriva unui Guvern incompetent, lipsit de īnțelegere și onestitate, este o moțiune de cenzură īn interesul tuturor categoriilor de romāni", a explicat Turcan. AGERPRES/(A — autor: Livia Popescu, editor: Florin Marin)