MARIA GLOBE TOURS INC.
339 BLOOR STREET WEST. SUITE 220, TORONTO, ON, M5S 1W7
Tel: (416) 481-2227 Email: maria@on.aibn.com      TICO # 4625745

                  Home               

ANDREI TEODOSIU, B.Mus,B Ed.
Agent Imobiliar
REAL ESTATE SINCE 1988
La dispozitia comunitatii romane in intregul GTA cu pofesionalism si totala dedicatie de peste 26 de ani
Sutton West Realty, Inc., Brokerage
Office: (416) 229-1010 
Direct Line: (416) 505-9553
Email: ateodosiu@trebnet.com
www.teodosiu.com

AVETI NEVOIE DE MORTGAGE?
Avem acces la peste 25 de institutii financiare de la care va putem obtine mortgage-ul ideal.
Sunati acum pentru
o rata mica si un sfat competent.
VAS ANTON
Mortgage Consultant
Tel: (519) 894-9596
Cell: (519) 729-2299
Fax: (519) 650-3727
Email:
vas.anton@excelmortgage.ca
CONSULTATII GRATUITE
- pre-approval (rata garantata pt. 120 zile) - finantare 100% (fara downpayment) - rate fixe sau variabile - liber-profesionisti (self-employed) - 1st, 2nd, 3rd mortgage - cashback (până la 5%)

VANZARI Si CUMPARARI de LOCUINTE

Mihaela Nitescu

Agent imobiliar

Tel: (416) 816 – 0698
Email: mnitescu@trebnet.com

EXPERIENTA -  PROFESIONALISM
Royal LePage - 
President's Gold Award Winner

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, sâmbătă, că, din păcate, PSD este în prezent "confiscat" de "Cartelul de la Teldrum".
"Din păcate, PSD azi este confiscat de 'Cartelul de la Teldrum' format din foști PD-iști cu gândire de baron — vătaf local (puși doar pe făcut bani, case, mașini, lacuri și fonduri de vânătoare, contracte cu statul etc) și foști PRM-iști care duc Partidul și România spre vremurile naționalism-comunismului de care am crezut că ne-am despărțit definitiv după intrarea în UE. Și Adrian Năstase și Mircea Geoană și eu (lideri centrali cu educație și mentalitate progresistă) ne-am luptat timp de 15 ani (cu rezultate mai mult sau mai puțin fericite, dar fără a schimba direcția) să arătăm că PSD poate să evolueze spre un partid modern de centru stânga care să asigure dezvoltare economică și solidaritate socială. Azi PSD este condus de 'Cartel' pe un drum pe care PD și PRM au mers deja și au dispărut în istorie", a scris Ponta, pe Facebook.
El a făcut referire și la faptul că europarlamentarul Sorin Moisă a anunțat, sâmbătă, că a decis să își prezinte demisia din PSD.
"Citiți ce a scris Sorin Moisă (...) și ignorați țipetele isterice de 'trădător' sau 'securist' ale postacilor organizați de un fost PRM-ist și plătiți de un fost PD-ist cu banii deturnați de la Teldrum", a transmis Ponta.
Pe de altă parte, Victor Ponta a precizat că noul partid Pro România va fi "un partid de centru stânga modern și progresist".
"Mă tot întreabă oamenii de bună credință ce orientare ideologică are noul partid #ProRomania — azi pot să spun foarte clar că va fi un partid de centru stânga modern și progresist (adică exact ceea ce PSD sub dictatura lui Dragnea a încetat să mai fie)/România are nevoie de un asemenea partid și sunt convins că din ce în ce mai mulți vor veni alături de noi", a arătat Ponta. AGERPRES/(AS — autor: Mădălina Cerban, editor: Claudia Stănescu, editor online: Simona Aruștei)