HOME

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Constanţa - Premierul Florin Cīţu a declarat joi, la Constanţa, īn contextul variantei deschiderii hotelurilor şi restaurantelor la capacitate de 100% īn cazul persoanelor vaccinate cu ambele doze, că verificarea persoanelor care sunt vaccinate se poate face pe baza CNP-ului, dar că la acest moment se caută cele mai bune soluţii.
'Deocamdată este o propunere pe care o discutăm īn Comitetul interministerial, vom avea soluţii de la INSP. S-ar putea să existe şi acele aplicaţii care pot să... deocamdată astăzi ştim foarte bine, o luăm mai simplu, că se poate verifica dacă persoana este vaccinată īn aplicaţia pe care o avem cu un simplu CNP. Deci, se poate verifica foarte uşor. Ne gāndim să facem lucrurile mult mai simplu. Avem timp pānă la 1 iunie să găsim soluţii. Īntāi să vedem care va fi forma pe care o vom avea acceptată īn Comitetul interministerial pentru a redeschide restaurantele', a spus Cīţu.
El a fost īntrebat dacă va exista o aplicaţie pentru verificarea persoanelor vaccinate. 'Nu ştiu sigur, deocamdată este foarte uşor să verificăm dacă cineva este vaccinat prin simplu CNP, īn aplicaţia pe care deja o avem', a răspuns premierul.
El a adăugat 'īncercăm să avem cele cinci milioane de persoane vaccinate ca să putem să avansăm relaxarea'.
Premierul Florin Cāţu a fost īntrebat dacă este discriminare să laşi doar persoanele vaccinate īn hoteluri şi restaurante.
'Vrem să revenim la normalitate, să avem o situaţie īn care nu trebuie să mai avem aceste discuţii. Şi putem ajunge īn această situaţie cānd ne vom vaccina cu toţii. Nu există altă soluţie, să ştiţi. Şi nu este numai Romānia īn situaţia asta. Faptul că există un certificat verde sau că Europa vrea să introducă un certificat verde tocmai asta arată: că sunt beneficii pentru persoanele care se vaccinează. Sunt beneficii de a călători dintr-o ţară īn alta. Eu vreau să nu avem acest certificat verde, vreau să putem să fim liberi fără să avem birocraţie. De aceea, trebuie să ne vaccinăm. Nu există altă soluţie', a afirmat Cīţu.
Joi dimineaţa, prim-ministrul a avut o īntālnire cu reprezentanţii sectorului HORECA, la sediul Prefecturii Constanţa. La finalul īntrevederii a susţinut o conferinţă de presă. AGERPRES / (A - autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă)