Restaurant ARBAT in Thornhill, Ontario
Live Entertainment in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX la 416 887-9177

                             HOME        

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Bucureşti - Īn Romānia sunt 95.889 de persoane nevăzătoare, din care 2.770 sunt copii, se arată īntr-un mesaj transmis luni de ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia Olguţa Vasilescu, de Ziua Internaţională a Nevăzătorilor.
'Anual, la 15 octombrie, este celebrată Ziua Internaţională a Nevăzătorilor sau Ziua bastonului alb, care este sprijinul de nădejde al persoanelor fără vedere. Īn Romānia sunt 95.889 de persoane nevăzătoare, din care 2.770 sunt copii. Odată cu ratificarea Convenţiei ONU privind Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Romānia şi-a asumat un proces de reformă care trebuie să schimbe fundamental modul īn care este abordată persoana cu dizabilităţi. Este un proces dificil, care cu siguranţă este departe de a se fi īncheiat, īnsă ne dorim o societate incluzivă şi suntem īn permanenţă preocupaţi de identificarea soluţiilor care pot veni īn sprijinul persoanelor cu dizabilităţi', a arătat Vasilescu, īn mesajul remis, luni, AGERPRES.
Potrivit acesteia, īn 2018, Guvernul a majorat de două ori valoarea sprijinului financiar pentru persoanele cu dizabilităţi, la 1 ianuarie şi 1 iulie, iar, īn mod specific, pentru persoanele nevăzătoare, īn noua Lege a pensiilor a fost redus stagiul de cotizare faţă de cel stabilit de lege pentru asiguraţii sistemului public de pensii.
'Suntem conştienţi de faptul că īncă sunt multe lucruri de făcut pentru a uşura viaţa persoanelor nevăzătoare din Romānia, dar vă asigurăm că suntem preocupaţi īn permanenţă să identificăm noi soluţii care să vină īn sprijinul dumneavoastră', a adăugat ministrul Muncii.
Ziua Internaţională a Nevăzătorilor a fost instituită de Organizaţia Europeană pentru Bunăstarea Nevăzătorilor īn 1993, la Varşovia (Polonia). Marcarea acestei zile a generalizat sărbătorirea la nivel mondial a 'Zilei bastonului alb', instituită de preşedintele american Lyndon Johnson, īn 1964. AGERPRES/(AS - autor: Florentina Cernat, editor: Oana Tilică)

Restaurant ARBAT 
in Thornhill, Ontario

Live Entertainment  
in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX 
la 416 887-9177