Restaurant ARBAT in Thornhill, Ontario
Live Entertainment in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX la 416 887-9177

                             HOME        

DRIVER TRAINING SCHOOL


1.
Asistenta necesara in vederea obtinerii permisului G1, G2 si G.
2. Pentru lectii de conducere, va preiau si va las in fata locuintei.
3. Certificat pentru reducerea asigurarii, precum si reducerea perioadei de asteptare pentru noii conducatori cu permis G1.
4. Appointment rapid pentru examenul de conducere.
5. Interpret pentru examenul de scris (G1)
6.
Preturi mici.

Sunati la: 416 838-5264 MEDI
Vorbesc romaneste

Europarlamentarul Cătălin Ivan apreciază că liderul PSD, Liviu Dragnea, este exponentul cel mai notoriu al "statului paralel" și că acesta ar fi "un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice".

"Da, există statul paralel. Numai că statul paralel este īnsuși Liviu Dragnea, un om putred de bogat, cu o avere pe care nu va putea niciodată s-o justifice, și care mimează, cu destul talent, grija pentru săraci. Īn Teleorman și, acum, īn Romania, săracii devin tot mai săraci īn timp ce afacerile lui Vālcov și Dragnea prosperă. Cum ar fi ca membrii PSD să decidă să lupte cu adevărat īmpotriva statului paralel? Unde se va mai ascunde atunci Liviu Dragnea?", a scris Cătălin Ivan, duminică, īntr-o postare pe facebook.

El a adăugat că a citit "cu tristețe și dezamăgire"rezoluția adoptată, vineri, la Băile Herculane, de Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat.

"Liviu Dragnea și cei din jurul său sunt tot mai rupți de realitate. PSD este deturnat cu bună știință de la scopul său real, de partid de stānga, și este tārāt īntr-o luptă cu un dușman imaginar, un rău general care vine de undeva, din afară dar și din țară, de la servicii, de la multinaționale, de la bănci, de la ambasade, de oriunde, mai puțin de la conducerea partidului. Membrii de partid trebuie să fie convinși că, deși nu este clar cu cine și pentru ce luptă, miza este uriașă, iar generațiile viitoare le vor fi recunoscătoare", a adăugat el.

Europarlamentarul a mai precizat că statul paralel "chiar există și este ușor de identificat", iar Liviu Dragnea este "exponentul cel mai notoriu" al acestuia.

"Vorbim de acei cāțiva politicieni și funcționari publici, extrem de bogați, lucrători toată viața lor la stat, membri ai unor rețele transpartinice de tip mafiot menite să fure miliarde de euro din banii publici, să treacă după bunul plac proprietăți ale statului īn domeniul privat, īn proprietatea lor. Romānia a fost sărăcită de multe miliarde de euro īn doar cāțiva ani de zile. Afacerile lui Liviu Dragnea cu oamenii lui Traian Băsescu fix īn anul 2009, cānd PSD era īn lupta electorală directă cu acesta, spune multe despre agenda ascunsă a actualului lider social democrat", consideră Cătălin Ivan.

Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat a adoptat vineri, la Băile Herculane, o rezoluție prin care a denunțat "statul paralel și ilegitim, care īncearcă să preia controlul asupra puterii politice".

"Comitetul Executiv al PSD, īntrunit īn ședința din 17 noiembrie 2017, a analizat rezultatele obținute īn cele 10 luni de guvernare, precum și situația politică actuală. Referitor la stadiul īndeplinirii programului de guvernare, s-a constatat că Guvernul a realizat măsurile aferente perioadei analizate, datele fiind sintetizate īntr-un document public. Acesta atestă īndeplinirea angajamentelor asumate īn campania electorală față de romāni. Īn același timp, PSD a analizat situația tensionată prezentă īn spațiul public din cauza numeroaselor informații despre abuzurile grave ale unor persoane care activează, au condus sau īncă mai conduc instituții publice de forță și care indică īn mod clar existența unui așa-numit 'Stat Paralel și Ilegitim', care īncearcă să preia controlul asupra puterii politice, legitim constituită prin alegeri libere și corecte, reprezentānd un pericol de natură să īngrijoreze opinia publică", se arată īn documentul citit de secretarul general al PSD, Marian Neacșu, la finalul reuniunii. AGERPRES / (AS — autor: Irinela Vișan, editor: Marius Frățilă, editor online: Adrian Dădārlat)

Restaurant ARBAT 
in Thornhill, Ontario

Live Entertainment  
in fiecare SAMBATA de la ora 8.00 PM
Sunati pentru rezervare pe ALEX 
la 416 887-9177