PIONIER DELICATESSEN
VORBIM ROMANESTE 747 Don Mills Rd.  Unit #33 (Flemington Park Plaza)
    (416) 422-4383   
 

                          HOME    

PIONIER DELICATESSEN
Sub un nou management - vorbim romaneste
747 Don Mills Rd.  Unit #33 
(Flemington Park Plaza)  
      
   (416) 422-4383  

Pionier Delicatessen va ofera o gama larga de produse lactate, patiserie, prajituri, dulciuri si produse din Europa.
BORSEC, ZACUSCA, MICI, CIRNATI, SLANINA AFUMATA, PURE DE CASTANE, BRANZA DULCE. CIOCOLATA ROMANEASCA
ORAR: Luni 10-6; Marti - Vineri 10-8; Sambata 9-6; Duminica inchis

AVETI NEVOIE DE MORTGAGE?
Avem acces la peste 25 de institutii financiare de la care va putem obtine mortgage-ul ideal.
Sunati acum pentru
o rata mica si un sfat competent.
VAS ANTON
Mortgage Consultant
Tel: (519) 894-9596
Cell: (519) 729-2299
Fax: (519) 650-3727
Email:
vas.anton@excelmortgage.ca
CONSULTATII GRATUITE
- pre-approval (rata garantata pt. 120 zile) - finantare 100% (fara downpayment) - rate fixe sau variabile - liber-profesionisti (self-employed) - 1st, 2nd, 3rd mortgage - cashback (până la 5%)

Ministrul canadian al comerțului, François-Philippe Champagne, a salutat sâmbătă "mari progrese" realizate pentru a relansa un vast acord de liber schimb Asia-Pacific (TPP) care era amenințat după ieșirea brutală a Statelor Unite din acord anunțată de Donald Trump, relatează AFP.
Într-un mesaj pe Twitter publicat sâmbătă dimineață, François-Philippe Champagne a declarat că guvernul său a acceptat "un cadru pentru un nou parteneriat trans-Pacific complet și progresist" după mai multe zile de negocieri aprinse între cele 11 țări în cauză, reunite la Danang în Vietnam.
Delegația Canadei a precizat într-un comunicat că, totuși, "rămân în suspans un anumite număr de probleme".
Acest progres în crearea unui TPP cu 11 țări a intervenit la o zi după discursul președintelui american, Donald Trump, care a subliniat că America nu va mai semna "mari acorduri care o leagă de mâini și o obligă să renunțe la suveranitatea sa".
Văzut ca o contrapondere la influența tot mai mare a Chinei, acest tratat a fost semnat în 2015, după aspre negocieri, de 12 țări din zona Asia-Pacific reprezentând 40% din economia mondială.
Șefii de stat ai țărilor din Asia-Pacific (APEC) sunt reuniți cu începere de vineri pentru un summit de două zile la Danang, oraș de coastă din centrul Vietnamului.
APEC, ale cărei 21 de state reunesc 40% din economia mondială, numără diverse țări ca Rusia, Peru sau Papua Noua Guinee. AGERPRES/(AS — editor: Alic Mîrza, editor online: Adrian Dădârlat)