MARIA GLOBE TOURS INC.
339 BLOOR STREET WEST. SUITE 220, TORONTO, ON, M5S 1W7
Tel: (416) 481-2227  Email: maria@on.aibn.com    TICO # 4625745

                      HOME     

Acupunctura si Clinica

de Plante Medicinale


Masaj chinezesc efectuat de Registered Masaj Therapist

O terapie milenara pentru bolile actuale. 
Noi utilizam ace de unica folosinta si formule de plante garantate
Specializati in: - Dureri si arsuri - Probleme barbatesti - Infertilitate - Slabiciune - Artrite si Tendonite - Depresiune si Panica - Boli de inima si Infarcturi - Dependenta de tigari si alcool - Boli de Piele - Dereglari Menstruale
- Alergii - Insomnii - Prostata - Pierderea Parului - Pierdere in Greutate - Dureri de Cap si Migrene  

Specialisti cu experienta de zeci de ani pe care va puteti baza!

Amelioreaza durerile si mancarimile instantaneu inca de la primul tratament

Dr. YangJi Cao T.C.M.D. Loc.

PENTRU PROGRAMARI SUNATI LA:

416 733-7660
Medical Office: 147 Finch Ave. W (West of Yonge)

TRAVEL EXPRESSIONS
235 Dixon Rd.
Toronto, ON  M9P 2M5
Tel: (416) 241-4654
TICO # 1758013

NEW WAVE TRAVEL
1075 Bay St.
Toronto, ON
Tel: (416) 651-4102
Toll FREE: 1 800-463-1512
Email: martha@newwavetravel.net
TICO # 1337762

Los Angeles - Cântăreaţa americană Katy Perry a câştigat vineri în instanţă dreptul de a cumpăra o fostă mănăstire din Los Angeles, Los Feliz, ce era dorită şi de o femeie de afaceri, care dorea să o transforme într-un hotel de lux, informează AFP.
Judecătorul a acordat 1,57 milioane de dolari cântăreţei Katy Perry şi 3,47 milioane de dolari arhidiocezei locale pentru acoperirea taxelor de judecată şi a avocaţilor, sume considerate exagerate de către avocaţii acelei femei de afaceri, Dana Hollister.
Cântăreaţa pop Katy Perry, în vârstă de 32 de ani, plătise 10 milioane de dolari pentru fosta mănăstire şi alte 4,5 milioane de dolari pentru ca arhidioceza să construiască în altă parte un alt lăcaş de cult.
Arhidioceza i-a vândut cântăreţei acea clădire, în prezent goală, însă două călugăriţe au încheiat separat o tranzacţie cu Dana Hollister, proprietara mai multor restaurante din Los Angeles.
Vineri, la finalul deliberărilor, juraţii au considerat că Dana Hollister a intervenit în procedura de vânzare a clădirii către Katy Perry, în special atunci când a afirmat în mod fals că era deţinătoarea titlului de proprietate.
Anul trecut, un judecător a invalidat actul de vânzare către Dana Hollister, care intenţiona să transforme fosta mănăstire într-un hotel de lux.
În decembrie, un nou proces va avea loc la Los Angeles, pentru a se stabili despăgubirile pe care cântăreaţa Katy Perry ar putea să le primească.AGERPRES/(AS - autor: Florin Bădescu, editor: Mariana Ionescu)