HOME     FAPTU' DIVERS   

MATEO RENOVATION
Va sta la dispozitie cu servicii profesionale si de calitate: painting interior si exterior, plastering, montat faianta - gresie, renovat basement, montat hardwood floor.
Tel: 416 268-9106 sau 
647 504-9425

MARIUS MITROFAN,
B. Eng

Agentul dumneavoastra de Real Estate 
pentru zona GTA.
Sunati cu incredere la 
416 828-9064
www.mariusmitrofan.ca;
Email: marius_mitrofan@rogers.com

New York - Romānia se situează pe locul 45 īntr-un clasament al primelor 100 de ţări ca valoare a brandului de ţară, īn creştere faţă de locul 49 pe care se situa īn 2017,  īn condiţiile īn care valoarea brandului de ţară al Romāniei a crescut cu 27%, pānă la 222 de miliarde de dolari, arată un studiu publicat luni de compania americană de consultanţă Brand Finance.
Romānia este devansată īn acest clasament de ţări precum Iran, Columbia, Vietnam sau Bangladesh, dar se situează īn faţa unor ţări precum Ungaria - locul 54,  Slovacia - locul 55, Grecia - locul 59, sau Bulgaria - locul 70. 
La nivel global, Brand Finance susţine că SUA beneficiază de cel mai valoros brand de ţară, 25.900 miliarde de dolari, īn creştere cu 23% īn ritm anual, urmat de brandul de ţară al Chinei (12.800 miliarde de dolari) şi cel al Germaniei (5.100 miliarde de dolari). Pe ultimele locuri se situează Libia, Honduras şi Insula Mauritius.
Studiul Brand Finance Nation Brands se bazează pe datele colectate de la Fondul Monetar Internaţional, Forumul Economic Mondial şi fDI Intelligence. Studiul calculează valoarea brandului unei ţări pe baza mai multor criterii grupate sub trei piloni: bunuri şi servicii, turism, investiţii şi societate, acestea fiind apoi corelate cu produsul intern brut al ţării respective.AGERPRES/ (AS-autor: Constantin Balaban, editor: Nicoleta Gherasi)