HOME     FAPTU' DIVERS   

MATEO RENOVATION
Va sta la dispozitie cu servicii profesionale si de calitate: painting interior si exterior, plastering, montat faianta - gresie, renovat basement, montat hardwood floor.
Tel: 416 268-9106 sau 
647 504-9425

MARIUS MITROFAN,
B. Eng

Agentul dumneavoastra de Real Estate 
pentru zona GTA.
Sunati cu incredere la 
416 828-9064
www.mariusmitrofan.ca;
Email: marius_mitrofan@rogers.com

Washington - Zvonurile privind o posibilă împăcare între Selena Gołmez şi Justin Bieber se confirmă după publicarea unor imagini în care foştii iubiţi se sărută în public. Se pare că cei doi cântăreţi sunt din nou un cuplu, după ce Selena Gomez s-a despărţit recent de cântăreţul canadian The Weeknd după o relaţie de zece luni, relatează online ziarul spaniol ABC.
De mai multe săptămâni circulau zvonuri privind o împăcare între Selena Gomez şi Justin Bieber, dar niciunul nu a confirmat deocamdată ştirea. Totuşi ei nu s-au ascuns de ochii publicului şi au fost văzuţi plimbându-se cu bicicleta sau mergând la biserică, scrie ziarul spaniol într-un articol publicat la 17 noiembrie.
Cei doi artişti au fost văzuţi împreună la 25 octombrie, pentru prima dată după despărţirea lor. Ei au fost la biserică, iar după slujbă cântăreaţa a invitat un grup de prieteni acasă, inclusiv pe Bieber. De asemenea, ei au au mai fost surprinşi într-o cafenea din Westlake Village, California.
Acestor întâlniri nu li s-a dat prea mare importanţă la început, dar au căpătat relevanţă după despărţirea actriţei de muzicianul The Weeknd.
Acum cei doi tineri au fost fotografiaţi sărutându-se la un patinoar, unde Justin Bieber juca hockey pe gheaţă, un sport pe care îl practică frecvent.
Despărţirea dintre cei doi artişti a produs o mare dezamăgire în rândul fanilor lor, care îi vedeau împreună pentru tot restul vieţii. Şi nu este de mirare reacţia fanilor, având în vedere că Selena şi Justin au trăit o poveste de dragoste, cu despărţiri şi împăcări cum se văd doar în filmele de dragoste, încheie ABC.AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Mariana Ionescu)