Dr. Christina Oprescu-Havriliuc & Assoc.
Stomatologie pentru intreaga familie; Servicii stomatomogice variate si de calitate; Program de lucru avantajos, inclusiv dupa amiaza si sambata; Timp minim de asteptare cu respectarea programarilor; Noii pacienti sunt bineveniti; Ambianta relaxanta
Acces facil
Adresa: 701 Sheppard Ave.,  Suite 205, Toronto Tel: 416 225-8822 

 

HOME

Primul Saptamanal Romanesc din Canada

D&G Europe Consulting
343 Preston Street 
11th Floor

Ottawa ON K1S 1N4

Fax: (613) 730-7023
Tel: (613) 230-7207
Toll free (numai din Canada): 1-866-311-4692
Email: info@mycanadaimmigration.com
Website: www.mycanadaimmigration.com
Bucuresti: 314.44.61 (tel/fax) si 0723211893

ANUNT IMPORTANT: 
Cu incepere de la 13 aprilie 2004, nimeni nu mai poate angaja ca reprezentanti legali consultanti ce nu sunt membri ai CSIC (Societatea canadiana a consultantilor de imigratie).

Dan si Mariana Gheciu sunt printre primii care au primit acreditarea in CSIC
(detalii la www.csic-scci.ca)

Premierul canadian, Justin Trudeau, în plină campanie electorală, a avut de înfruntat din nou duminică mai mulţi protestatari furioşi, după ce vineri a fost nevoit să anuleze un miting electoral din cauza unor manifestanţi ostili vaccinării şi măsurilor sanitare, notează AFP.

Un grup de aproximativ 100 de manifestanţi zgomotoşi au perturbat o reuniune electorală la Cambridge, în provincia Ontario, în cursul căreia Justin Trudeau a anunţat o serie de măsuri pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice dacă va fi reales la parlamentarele anticipate de la 20 septembrie.

"Canadienii nu vor da înapoi, eu nici atât", a afirmat Justin Trudeau care şi-a ţinut discursul cu o oră întârziere şi a răspuns întrebărilor presei, în pofida huiduielilor şi a zgomotului sirenelor acţionate de manifestanţi.

Aceştia din urmă au strigat obscenităţi şi insulte la adresa premierului Trudeau şi a altor personalităţi prezente, potrivit jurnaliştilor unor posturi de televiziune aflaţi la faţa locului. O manifestantă a purtat o mască pe care scria "Masca este la fel de inutilă ca Trudeau".

Subliniind că poate înţelege teama şi neliniştea unora după un an dificil, premierul a insistat că nu îşi va modifica nici campania, nici mesajul.

"Vreau să fiu foarte clar. Sunt total angajat în efortul meu de a face Canada să avanseze. Nimic din ce pot spune aceste persoane nu mă va face să dau înapoi în ambiţia mea de a lupta împotriva schimbărilor climatice şi de a asigura siguranţa canadienilor prin vaccinare", a continuat el.

Ameninţările şi tentativele de a speria canadienii "nu vor funcţiona", a spus Justin Trudeau.

Vineri, prim-ministrul a explicat că a luat decizia de a-şi anula mitingul, deoarece organizarea acestuia nu a fost în măsură să asigure siguranţa participanţilor.

Mai târziu, el a mărturisit că nu a asistat niciodată la "o furie de o asemenea intensitate". Liderii celorlalte formaţiuni politice canadiene au condamnat în unanimitate incidentul.

La jumătatea lui august, Justin Trudeau a convocat alegeri anticipate, la mai puţin de doi ani de la ultimul scrutin, cu ambiţia de a obţine din nou majoritatea în Camera Comunelor. Potrivit sondajelor publicate la sfârşitul săptămânii, Partidul Conservator, principala formaţiune de opoziţie, a ajuns din urmă şi chiar a depăşit uşor în intenţiile de vot Partidul Liberal condus de Justin Trudeau. AGERPRES/(AS - editor: Alic Mîrza, editor online: Alexandru Cojocaru)