AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel 
Sunati pe Raluca Sebu la 416 493-6143 Email: raluca@airflightcanada.com www.airflightcanada.com    TICO # 50017862

HOME

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

Compania farmaceutică chineză Fosum Pharma a ajuns la un acord cu partenerul său german BioNTech, care îi va permite să producă un miliard de doze anuale de vaccin Pfizer-BionNTech împotriva COVID-19, au informat luni mass-media locale citate de EFE.
Compania chineză şi cea germană au ajuns la un acord de cooperare cu privire la diferite aspecte legate de producţia vaccinurilor şi de stocarea lor. Vaccinul Pfizer-BioNTech este unul dintre cele mai eficiente din întreaga lume împotriva noului coronavirus, având o eficacitate de 95 la sută. Fosun Pharma a informat duminică bursa din Shanghai că va investi 100 de milioane de dolari pentru a produce vaccinul BioNTech, care îi va facilita brevetul şi cunoştinţele tehnologoice. În baza acestui acord, Fosun deţine drepturile exclusive pentru a livra vaccinul în China continentală, Hong Kong, Macao şi Taiwan. BionTech a anunţat de asemenea un plan pentru a muta la Singapore sediul său central pentru Asia şi de a deschide acolo o fabrică, cu "o capacitatea de livrare regională şi globală" precum şi o "capacitate de producţie de răspuns rapid". Hong Kong şi Macao au aprobat utilizarea vaccinului Pfizer-BioNTech, pentru situaţii de urgenţă, însă vaccinul nu a primit încă aprobarea autorităţilor de la Beijing pentru utilizarea sa în China continentală. Potrivit informaţiilor, guvernul chinez ar putea da undă verde acestui vaccin anti-COVID-19 în iulie, devenind astfel primul vaccin străin aprobat în această ţară. SUA au anunţat că sprijină o suspendare a brevetelor la vaccinuri în întreaga lume pentru a facilita distribuirea lor globală, deşi mai multe companii farmaceutice, inclusiv cea americană Pfizer, şi unele guverne precum cel german s-au opus acestui lucru.

Dupa ce ne-au dat Covidu', acum ne dau si vaccinurile!!!!!

Dr. Mihnea Strugurescu
Associate in Dentistry with The Faculty of Dentistry
University of Toronto, M.D., D.D.S., D.H.C., - Medic Stomatolog
745 Danforth Ave. 
Suite 309
Tel: 416 469-1968
Oferim o întreagă gamă de servicii dentare pentru adulţi şi copii: - Implante -  Stomatologie cosmetică - Albirea dinţilor - Faţete de porţelan Lumineers - Proteze dentare - Ortodonţie - Tratamente gingivale
Clinica dentară este deschisă de Luni până Sâmbătă

AIRFLIGHT CANADA
700-780 Gordon Baker Rd., Unit 109, Toronto, ON
Bilete de avion, pachete de vacanta, inchirieri de masini,, asigurari medicale, rezervari de hotel
Sunati pe Raluca Sebu la
416 493-6143
Email: raluca@airflightcanada.com
www.airflightcanada.com
TICO # 50017862