Dr. Mariana Borsatti - dentist - / Mario Borsatti - Denturist

Adresa: 14-16 Finch Ave. West, Toronto (la statia de metrou Finch)

Tel: 416 221-9886

 HOME

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

Dr. Mariana Borsatti
- dentist - 
Mario Borsatti
- Denturist, specialist in proteze dentare. Laborator propriu - Oferim servicii dentare complete.  Programare necesara. Plata direct prin asifurare - unde este posibil. Urgente si pacienti noi sunt bineveniti.

Program de luni pana vineri 
de la 10 am la 8 pm.

Adresa: 14-16 Finch Ave. West, Toronto (la statia de metrou Finch)

Tel: 416 221-9886

Danemarca va ridica din data de 10 septembrie, graţie unei importante rate de vaccinare, restricţiile īncă īn vigoare īmpotriva COVID-19, boala nemaifiind considerată o 'ameninţare pentru societate', a anunţat vineri Ministerul Sănătăţii, potrivit France Presse.

'Epidemia este sub control, avem rate de vaccinare record. De aceea, la 10 septembrie vom putea renunţa la regulile speciale pe care a trebuit să le introducem īn lupta īmpotriva COVID-19', a declarat ministrul Magnus Heunicke, citat īntr-un comunicat.
El a subliniat īnsă că 'nu am ieşit din epidemie' şi a prevenit că guvernul 'nu va ezita să acţioneze rapid dacă pandemia va ameninţa din nou funcţiile esenţiale ale societăţii'.

Īn martie 2020, Danemarca a fost una dintre primele ţări care a impus un regim de semi-lockdown, cu īnchiderea şcolilor şi a magazinelor cu produse neesenţiale.

După o primă relaxare a măsurilor cāteva săptămāni mai tārziu, autorităţile au reimpus treptat restricţii īncepānd din august 2020 şi un semi-lockdown de Crăciun.

Ulterior, ţara s-a redeschis gradual, odată cu introducerea īn aprilie a paşaportului sanitar.

Din 14 august, masca nu mai este obligatorie īn transportul public, singurul loc unde mai era cerută.

Din 10 septembrie va dispărea obligaţia de a prezenta un paşaport sanitar īn cluburile de noapte (care se vor redeschide la 1 septembrie) şi la marile evenimente.

Era deja prevăzut ca acest paşaport să nu mai fie cerut īn restaurante, centre de sport şi frizerii īncepānd de la 1 septembrie.

Peste 70% din populaţia daneză de 5,8 milioane de locuitori este vaccinată integral. AGERPRES/(AS - autor: Irina Cristea, editor: editor: Gabriela Ionescu, editor online: Anda Badea)