Dr. Mariana Borsatti - dentist - / Mario Borsatti - Denturist

Adresa: 14-16 Finch Ave. West, Toronto (la statia de metrou Finch)

Tel: 416 221-9886

 HOME

FAPTU' DIVERS - Primul Saptamanal Romanesc din Canada

Dr. Mariana Borsatti
- dentist - 
Mario Borsatti
- Denturist, specialist in proteze dentare. Laborator propriu - Oferim servicii dentare complete.  Programare necesara. Plata direct prin asifurare - unde este posibil. Urgente si pacienti noi sunt bineveniti.

Program de luni pana vineri 
de la 10 am la 8 pm.

Adresa: 14-16 Finch Ave. West, Toronto (la statia de metrou Finch)

Tel: 416 221-9886

Paris - Celebrul hotel Carlton din Cannes, sudul Franţei, aflat în renovare până în 2023, îşi va scoate la licitaţie, online, începând de luni, mobilierul, candelabrele, fotoliile elegante, paturile şi chiar un cărucior pentru tăvi de patiserie, relatează vineri AFP.
               
'Ideea este de a achiziţiona o parte din visul şi strălucirea Cannes-ului', a declarat Sébastien Fernandes, director artistic al casei de licitaţii Aguttes, care va pune în vânzare online aproape 600 de loturi, cu un preţ de pornire de la 40 de euro pentru un scaun de bar din lemn.

El se aşteaptă la un 'succes în rândul clientelei internaţionale şi al clienţilor străini obişnuiţi ai hotelului - ruşi, americani, britanici, orientali'.

'Mai presus de toate este partea emoţională pe care o propunem', a declarat conducerea hotelului pentru AFP.

Ultima zi a licitaţiei este stabilită pentru 26 mai, punctul culminant al unei lungi operaţiuni de catalogare a pieselor de la barul celebrităţilor, precum un candelabru cu 30 de braţe, precum şi cele 13 apartamente care poartă numele unor actori de renume mondial, precum Sean Connery, Greta Garbo, Liu Ye, Jean Dujardin, Alain Delon şi Sofia Loren.

Tot mobilierul a fost strâns în toamna anului 2020, iar decoratorul Tristan Auer a fost ales, împreună cu arhitectul Richard Lavelle, pentru a redecora hotelul care, potrivit conducerii, nu va trece la designul modern, ci va rămâne fidel stilului Belle Epoque al clădirii.

Inaugurat în 1913, hotelul Carlton, care a devenit proprietate qatariotă în 2014 şi funcţionează în cadrul grupului InterContinental Hotels Group (IHG), este unul dintre hotelurile cele mai importante de la Cannes, extrem de populare printre vedetele festivalului de film. El a servit de asemenea ca decor în numeroase filme, precum 'To Catch a Thief' de Alfred Hitchcock şi 'Grosse fatigue' de Michel Blanc.AGERPRES/(AS - autor: Mihaela Moise, editor: Codruţ Bălu)